Йордания адвокат

Йордания адвокат, адвокат от Йордания, адвокат в Йордания, адвокат в гр. Аман, Йордания адвокатска кантора, адвокати, интелектуална собственост, патенти, търговски марки, промишлен дизайн, безплатна консултация

Примери за проблеми, които специализираме в:

По наказателни дела:

Преследване на електронни престъпления: когато адвокатът Сами ал Авад е специализиран в преследването на престъпленията в кибернетичното пространство и електронните престъпления, както и в преследването на престъпления, свързани с изнудване и електронни измами.

Киберпрестъпността: Компанията преследва десетки престъпници, които използват Интернет, за да изнудват жертви и да ги принуждават да прехвърлят пари, а ние преследваме чрез прокурора и престъпленията на информационните системи, специализирани в тези престъпления.

Престъпления с електронни измами: Този вид престъпност е често срещана напоследък, като например продажбата на инвестиционни проекти, като престъпленията в чуждестранна валута, престъпните престъпления, престъпните деяния и прането на пари.

Преследване на случаи на измами и кражби: Компанията има адвокати, специализирани в проследяване и преследване на случаи на измами, като например измамнически случаи на Саддам, сирийски долари, златни измами, черни евро и др.

Преследване на случаи на злоупотреба с кредити: когато се застъпваме за застъпничество и застъпничество в случаи на предателство за честност.

Случаи за проверка: Ние имаме богат опит в случаите на проверка и компанията успява, благодарение на своите специализирани адвокати, да получи множество съдебни дела в областта на проверките.

Екстрадиция и искания за контрол: Ние сме специализирани в застъпничество, случаи на екстрадиция, искания за екстрадиране от Интерпол и международни полицейски искания.Ние имаме задълбочени адвокати, които да разберат и проучат споразумението за Интерпол и споразумението от Рияд.

По граждански и търговски дела:

Въпроси, свързани с придобиването: Компанията успешно е установила няколко случая на експроприиране срещу община Аман, община Велики Ирбид, Икономическия съвет на Акаба, Министерството на образованието, Министерството на благоустройството, жилищното строителство и много други държавни агенции. Придобиване на техните имоти.

Осигурителни въпроси: Дружеството има специализирани адвокати в случаите на обезщетение, дължащо се на пътнотранспортни произшествия, тъй като отговорността на Департамента за компенсации има докторска степен по право и е завела процесуално представителство в стотици случаи.

Трудови въпроси: Нашите съветници предоставят правни съвети по индивидуални и колективни трудови спорове, проследяване на трудовите въпроси пред трудовите съдилища, арбитражните съдилища, Органа по възнагражденията и Министерството на труда и социалната сигурност.

Събиране на дългове, сметки и вземания: Ние следим събирането на вземания и вземания от името на нашите клиенти, следвайки силна политика за събиране, базирана на опита и дългогодишния си опит в тези въпроси.

Недвижими имоти и наеми: Нашата компания предоставя правни консултации на клиенти в областта на инвестициите в недвижими имоти и във всички правни актове, продажба, покупка, лизинг, ипотека, финансиране и сключване на договори и различни договори за недвижими имоти за местни и чуждестранни клиенти, купувачи, продавачи, предприемачи, кредитори, архитекти или изпълнители Гордеем се с нашия голям опит в тази област.

Случаи на финансови искове: Нашата компания е адвокат и адвокат в случаите на финансови искове и обезщетения във всичките му форми, включително обезщетение за придобиване и компенсация за пътнотранспортни произшествия и телесни повреди.

Банкови въпроси: В много случаи сме се заели с отбрана от местни и чуждестранни банки.

Изпълнение на чуждестранни съдебни решения: Представлявахме много физически лица и чуждестранни компании при изпълнението на решенията, издадени в техните страни пред йорданските съдилища, като изпълнихме много чуждестранни съдебни решения под формата на достъп до много йордански съдилища. ,

Ценни книжа, финансови залози и емисии: Дружеството е издало десетки решения във всеки от тези случаи.

اترك رد