advocat jordà, l’advocat de Jordan, un advocat de Jordan, advocat de la ciutat de Amman, Jordània signatura d’advocats, advocats, la propietat intel lectual, patents, marques, dissenys industrials, sense consulta

Exemples de temes especialitzats en:

En casos penals:

La persecució dels delictes electrònics: on l’advocat Sami al-Awad s’especialitza en processar els delictes cibernètics i els delictes electrònics, així com la persecució de delictes d’extorsió i de frau electrònic.

Cibercriminalitat: la companyia ha estat processant desenes de criminals que utilitzen Internet per extreure les víctimes i obligar-los a transferir diners, i estem processant a través del fiscal i els delictes dels sistemes d’informació especialitzats en aquests crims.

Delictes de frau electrònics: aquest tipus de delicte ha estat habitualment recent, com ara la venda de projectes d’inversió, com ara crims de moneda estrangera, delictes, delinqüència i blanqueig de diners.

Processament de casos de frau i robatori: la companyia compta amb advocats especialitzats en el seguiment i processament de casos de frau, com ara els casos fraudulents de Saddam, els dòlars sirians, el frau d’or, l’euro negre i altres.

Processament de casos d’abús creditici: on assumim la incidència i la defensa en casos de traïció a l’honestedat.

Casos de comprovació: tenim una àmplia experiència en casos de comprovació i la companyia ha estat capaç, gràcies als seus advocats especialitzats, d’obtenir nombroses jurisprudències en el camp dels casos de comprovació.

Extradició i sol·licituds de control: estem especialitzats en casos de defensa, extradició, sol·licituds d’extradició d’Interpol i sol·licituds de policia internacional. Tenim advocats en profunditat per entendre i estudiar l’acord d’Interpol i l’acord de Riyadh.

En casos civils i comercials:

Problemes d’adquisicions: l’empresa va establir amb èxit diversos casos d’expropiació contra el municipi del Gran Amman, el municipi de Greater Irbid, l’Autoritat econòmica d’Aqaba, el Ministeri d’Educació, el Ministeri de Foment i molts altres organismes governamentals. Adquisició de les seves propietats.

assumptes d’assegurances: la nostra empresa advocats de compensació resultants d’accidents de trànsit temes especialitzats, com el departament responsable de la indemnització té un doctorat en dret, i la companyia ha assumit la representació legal en centenars de casos.

Els temes laborals: proporciona assessorament legal nostres consultors en els conflictes laborals individuals i col·lectives, i el seguiment dels assumptes laborals davant els tribunals del treball i els òrgans arbitrals i els salaris de l’Autoritat i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Recaptació de deutes, comptes i comptes a cobrar: seguim la recaptació de deutes i deutes a nom dels nostres clients, seguint una forta política de cobrament basada en l’experiència i la llarga experiència en aquests assumptes.

Béns immobles i lloguers: la nostra empresa ofereix assessorament jurídic a clients en inversions immobiliàries i en tots els actes jurídics, venda, compra, arrendament, hipoteca, finançament i contractes i diversos contractes immobiliaris per a clients, compradors, venedors, promotors, prestadors, arquitectes o contractistes locals i estrangers Estem orgullosos de la nostra gran experiència en aquest camp.

Casos de reclamacions financeres: la nostra empresa és l’advocat i advoca en els casos de reclamacions financeres i casos de compensació en totes les seves formes, incloent-hi una compensació per l’adquisició i compensació d’accidents de trànsit i lesions corporals.

temes bancaris: en la qual va assumir la defensa en moltes presentats per bancs locals i les emissions estrangeres.

Execució de sentències estrangeres: vam representar a moltes persones i empreses estrangeres a l’aplicació de les resolucions dictades als seus països davant els tribunals jordans. Hem executat nombroses sentències estrangeres en forma d’accés a molts tribunals jordans. També hem assumit una gran varietat de casos contra els ciutadans jordans. .

Emissions de valors i les entitats financeres i les representacions de temes: la companyia d’enginyeria dotzenes de decisions en cada un d’aquests temes.

اذا كان لديك ملاحظة اكتبها هنا

Call Now Buttonاتصل بنا
× راسلنا وتسب