Jordaanse prokureur

Jordaanse prokureur, prokureur van die Jordaan, ‘n prokureur by die Jordaan, ‘n prokureur in die stad van Amman, Jordanië firma van prokureurs, prokureurs, intellektuele eiendom, patent, handelsmerk, industriële ontwerp, gratis konsultasie

In kriminele sake:

Die vervolging van cyber: as die prokureur Sami Awad spesialiseer in die vervolging van cyber misdade en cyber, asook die vervolging van misdade en afpersing e-pos bedrog.

Afpersing elektroniese misdade: waar die maatskappy het oor die vervolging van dekades van misdadigers wat die Internet gebruik om die slagoffers afpersing en hulle gedwing om geld oor te dra, en ons vervolg deur die Prokureur-generaal en die Departement van Inligting Systems gespesialiseerde in dié misdade misdade.

Pos bedrog misdade: dit het onlangs gewild hierdie tipe van misdaad, soos die verkoop van beleggings en bied vals en misdade soos Forex en fiktiewe lenings en misdade spook goedere en geldwassery misdade denkbeeldige misdade projekte.

Vervolging van bedrog en diefstal gevalle: prokureurs die maatskappy se gespesialiseerde in die dop en vervolging van bedrog, soos Saddam gevalle dollars bedrog en $ Sirië bedrogspul goud en swart euro en ander kwessies.

Vervolging van gevalle van kredietmisbruik: waar ons die voorspraak en voorspraak neem in gevalle van verraad van eerlikheid.

Check Cases: Ons het uitgebreide ondervinding in tjek gevalle en die maatskappy het, in die besonder van sy spesialis prokureurs, in staat om talle hofsake op die gebied van tjekkwessies te verkry.

Uitlewering en Alantrul aansoeke: waar ons spesialiseer in voorspraak en voorspraak in uitlewering gevalle en versoeke vir uitlewering Interpol en internasionale Arabiese polisie versoeke en ons het prokureurs in diepte begrip van die studie van die Interpol ooreenkoms en ooreenkoms Riyadh 0,010 kwessies

In siviele en kommersiële sake:

Verkryging kwessies: waar die maatskappy het oor die suksesvolle vestiging van baie vooraanstaande domein sake teen die Groter Amman Munisipaliteit en Groter Irbid Munisipaliteit en die gesag van Aqaba en die Ministerie van Onderwys en die Ministerie van Openbare Werke en Behuising, en baie liggame Aljkumah ander, en baie van ons kliënte het vergoeding verbod weens Verkryging van hul eiendomme.

Versekering kwessies: ons maatskappy gespesialiseerde prokureurs in vergoeding as gevolg van die verkeer kwessies, soos die departement wat verantwoordelik is vir kompensasie het ‘n doktorsgraad in die wet, en die maatskappy het die regsverteenwoordiging in honderde gevalle aanvaar.

Arbeidskwessies: verskaf regsadvies Ons konsultante in individuele arbeidsgeskille en kollektiewe, en opvolg arbeidsake voor die arbeidshowe en arbitrale liggame en die Lone Owerheid en die Ministerie van Arbeid en Maatskaplike Sekuriteit.

Skuldinvordering en fakture en finansiële debiteure: waar ons opvolg op skuld en finansiële debiteure versameling namens ons kliënte, en die maatskappy volg ‘n sterk Theselah beleid uit hoofde van ‘n lang ervaring en know-how in hierdie sake.

Real Estate en huur: waar ons maatskappy besit die regsadvies van die meesters van kliënte in real estate beleggings en in alle dade Aleghanoanh, verkoop, koop en huur en verband en finansiering en die sluiting van ooreenkomste en verskeie Real Estate kontrakte aan plaaslike kliënte en buitelandse kopers of verkopers, ontwikkelaars, leners, argitekte of kontrakteurs Ons is trots op ons groot ervaring in hierdie veld.

Finansiële eise Kwessies: Ons maatskappy het die verhoor en voorspraak in finansiële eise gevalle, en in alle vorme van vergoeding, insluitende vergoeding vir onteiening en vergoeding vir verkeer ongelukke en persoonlike besering gevalle.

Bankvraagstukke: In baie gevalle het ons binnelandse en buitelandse banke opgedaag.

Implementering van buitelandse verordeninge waar soos ons, baie individue en buitelandse maatskappye in die implementering van die uitspraak in hul lande voor die Jordaniese howe, en ons aanvaar ONDER baie buitelandse verordeninge formule toegang tot baie van die Jordaniese howe, en kan ook die verdediging van ons trek in ‘n wye verskeidenheid van gevestigde sake teen Jordaniese burgers .

Sekuriteite, Finansiële Beloftes en Uitreikingskwessies: Die maatskappy het tientalle besluite in elk van hierdie gevalle uitgereik.

اترك رد