Jordanian lakimies

Jordanian lakimies, asianajaja Jordania, lakimies Jordan, asianajaja kaupungissa Amman, Jordania yritys asianajajien, lakimiesten, immateriaalioikeudet, patentit, tavaramerkit, teollisen muotoilun, ilmainen konsultointi

Tutkimus ja koulutus

Tutkimusten ja erikoistutkimusten valmistelu:

Yrityksemme on tarjonnut monia oikeudellisia tutkimuksia valtion ja yksityisille tahoille erikoistuneen lakisääteisen tieteellisen tiimin ja tarkimpien tieteellisten menetelmien kautta, ja meillä on myös kunnia palvella lakien tutkimista ja valmistelua mihin tahansa maahan tai yhteisöön eri oikeudellisilla aloilla.

Tältä osin yhtiö valvoi Jordanian työlainsäädännön uudelleentarkastelua ja ehdotti muutoksia yhteistyössä Jerusalemin tutkimuskeskuksen kanssa Kansainvälisen työjärjestön valvonnassa ja siihen osallistui monia valtion virastoja ja alaa.

Yhtiö antoi myös Jemenin työministeriön oikeudellisen lausunnon ja tutkimukset öljy-yhtiöissä ja Kanadan yrityksissä Nexen Petroleumissa työskentelevien ammattiyhdistystyöntekijöiden kollektiivisesta työkiistasta.

Yhtiö valvoi myös lukuisien tutkimusten ja oikeudellisten tutkimusten julkaisemista eri aloilla.

Joko koulutuksen ja valmistelun alalla.

Jos yritys vastaa koulutuksesta ja pätevien asianajajien valmistelusta kaikilla aloilla ja erilaisilla oikeudellisilla osaamisalueilla.

اترك رد