Jordanska advokat

Jordanska advokat, advokat från Jordanien, en advokat på Jordan, advokat i staden Amman, Jordanien advokatbyrå, advokater, immaterialrätt, patent, varumärken, industridesign, gratis prisuppskattning

6. Representation av utländska företag:

Och genom att underlätta rättsliga förfaranden för utländska företag, utländska investerare och utvinning av lokala investeringar och externa certifieringar och uppföljningsförfaranden innan de behöriga myndigheterna som en institution främjar investeringar licenser och ministeriet för industri och handel, och handelskamrarna och så vidare.

7. Tillhandahållande av juridiska tjänster relaterade till immateriella rättigheter

Där företaget arbetar för att tillhandahålla tjänster med anknytning till immateriella rättigheter genom ett team av advokater som är specialiserade på detta område, med lång erfarenhet av att tillhandahålla speciella konsulttjänster varumärken, patent, industriell formgivning, integrerade kretsar och geografiska beteckningar och växtsorter och rättigheter upphovsrätt och kommersiella och industriella hemligheter och rättigheter samt att registrera Dessa rättigheter och tvister som kan uppstå vid överträdelse.

8. Förhandlingar:

Där bolaget har genom ett team av juridiska professionella förhandlare med juridisk expertis och förhandlingsförmåga med hög hantering av förhandlingsprocessen i kommersiella kontrakt och lösa de individuella och kollektiva rättstvister och tillgång till de bästa lösningarna på kortast sätt.

9 – Utbildning och förberedelse.

Där företaget ansvarar för utbildning och förberedelse av kvalificerade jurister inom alla områden och olika juridiska specialiteter.

10. Arbetskonflikter:

Det ger våra rådgivare juridisk rådgivning i enskilda arbetskonflikter och kollektiva, och uppföljningsarbetsmarknadsfrågor innan arbetsdomstolar och skiljeorgan och lönerna myndigheten och ministeriet för arbete och social trygghet.

11 Fastigheter och uthyrning:

Där vårt företag innehar juridisk rådgivning av mästarna av kunder i fastighetsinvesteringar och i alla fungerar Aleghanoanh, sälja, köpa och leasing och lån och finansiering och ingående av avtal och olika fastigheter kontrakt till lokala kunder och utländska köpare eller säljare, utvecklare, långivare, arkitekter eller entreprenörer och vi är stolta över det stora vår erfarenhet I detta område.

12. Förvärvsproblem:

Företaget tog över lyckad etablering av många expropriation fall mot Greater Amman kommun och Greater Irbid kommun och Aqaba, undervisningsministeriet och ministeriet för offentliga arbeten och bostadsfrågor, och många kroppar Aljkumah andra, och många av våra kunder fick orimliga ersättning på grund av expropriation av deras egendom myndighet.

13. Försäkringsfrågor:

I vårt företag specialiserat vi advokater i ersättning till följd av trafikolyckor frågor som den avdelning som ansvarar för ersättning har en doktorsexamen i juridik, och företaget har antagit den juridiska ombud i hundratals fall.

14 Internationella juridiska tjänster:

Där vårt företag i samband med många av samarbete med stora advokatbyråer runt om i världen och avtal är också i många internationella rättsliga unionens medlems och vårt företag har en stor multinationella handelsföretag representerade inne Jordanien och utomlands som jurister och konsulter, och företaget tog också över många av de internationella frågor inrättat förvaltnings- I främmande länder.

15 – Förberedelse av forskning och specialiserade studier:

Företaget innehar juridiska studier statliga och privata företag genom en vetenskaplig juridisk specialistteam och de mest exakta vetenskapliga metoder och vårt företag har också äran att förbereda och studera lagarna i något land eller enhet har varit på flera områden av juridiska tjänster.

KONTAKTA OSS RINGA OSS

+ 962-79-77777-43

sami@jordan-lawyer.com

Arbetstid

Från 9:00 till 21:00.

disclaimer

De texter och artiklar som publicerats på denna webbplats anses inte vara laglig Achtcharat, och inte resulterat i någon rättsförhållande med läsaren, och att allt som skrivs läses och Asrashad det bara, och vi rekommenderar att du refererar till din advokat för att få korrekt juridisk rådgivning.

Sök på webbplatsen

Sök efter:

Sök …

Vår uppgift

Videospelare

00:00

00:44

Titel

Amman – Wasfi Al Tal Street, Riyadh Al Assaf Complex nr 165, kontor 107, Amman

962-79-777-7743

sami@jordan-lawyer.com

Home

Attorney Sami

Villkoren

Uppföljning av cyberbrottslighet

Internationella tjänster

Forskning och utbildning

Immateriell äganderätt

företag

Formulering av kontrakt

Skiljedom och förhandlingar

Domstolar och domstolar

Juridisk konsultation

video

Juridiska samråd

Kontakta oss

engelska

Advokat Sami Alawad

Övningsområden

Om oss

Gratis samråd

     FIRMÖVERSIKT

FIRM RESULTAT

Kontakta oss

Sök efter:

Sök …

disclaimer

De texter och artiklar som publicerats på denna webbplats anses inte juridisk rådgivning och inte ha någon rättsförhållande med läsaren, och att allt som skrivs här för att vägleda och skrivskyddad och kan innehålla felaktiga uppgifter som inte passar ditt fall och råder dig att kontakta din advokat För korrekt juridisk rådgivning.

Videospelare

00:00

00:44

Jordan-advokat. © Sami Awad och hans assistenter

Skicka oss en länk

اترك رد